Compania Anului

 

Competitia Compania Anului 2010 este o experienta reala de antreprenoriat, prin care echipe de elevi au oportunitatea de a-si conduce propria afacere pentru a întelege ce presupune înfiintarea, functionarea si succesul unei societati comerciale. De-a lungul anului scolar, echipele vor concepe un produs sau serviciu si vor avea la dispozitie consultantul voluntar din mediul de afaceri si instrumentele oferite de JA Romania pentru a-si transforma ideea în profit sau intr-un prototip convingator pentru investitori. Cei mai buni antreprenori vor participa la Târgul National de servicii si produse JA pentru a câstiga participarea la finala internationala a „Company of the Year 2010 - Europe”.

Premii speciale:

  • 1. Produsul/Serviciul Anului
  • 2. Antreprenoriat social
  • 3. Antreprenoriat în comunităţi mici – doar pentru Compania Anului
  • 4. Afaceri în turism
  • 5. Afaceri în IT
  • 6. Schimburi comerciale internaţionale (în cadrul platformei Enterprise Without Borders) Finală: europeană, cu participare prin burse Junior Achievers

START! Business

 

START! Business este o experiență reală de antreprenoriat, prin care echipe de studenţi pot transforma o idee de afacere într-un pilot sau un start-up împreună cu prietenii și colegii. De-a lungul anului academic, echipele vor concepe un produs sau serviciu şi vor avea la dispoziţie consultantul voluntar din mediul de afaceri şi instrumentele oferite de JA Romania pentru a-şi transforma ideea în profit sau un prototip convingator pentru investitori. Cei mai buni antreprenori vor participa la Târgul Naţional pentru a câştiga participarea la finala internaţională a European Enterprise Challenge.

Finală: europeană, cu participare prin burse Junior Achievers

 

Autentificare Companie

Utilizator:
Parola:
  Ati uitat parola? click aici
 

Compania Anului

Compania Anului ofera tinerilor experienta unica de a-si conduce propria afacere si de a fi antreprenori.

detalii
 

Antreprenoriat prin Junior Achievement

Activa din 1993 in Romania, Junior Achievement sustine pregatirea tinerilor pentru a deveni antreprenori si pentru a reusi in economia de piata.

detalii